Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

W. Sweetser,500 cocktails
500 cocktails
Heerlijke recepten met allerlei sterke dranken, likeuren, mengdranken en versiering
€ 10.99
  (Hardback) Thuisbezorgen

  • Bestel vóór: 21:00
  • Bij u in huis op vrijdag *
  • Vanaf € 20 gratis verzendenDit uitgebreide cocktailboek vormt voor iedere gastheer of gastvrouw een inspiratiebron om dranken te mixen. Als u altijd al thuis cocktails heeft willen maken, maar gewoon niet wist waar u moest beginnen, is dit boek uw steun en toeverlaat. Er staan tips in over alle aspecten van het vak, van het versieren van de glazen tot het roeren, schudden en schenken ervan. Met dit boek wordt uw cocktail gegarandeerd een succes.

De 500 cocktails, punches, hot toddy’s, sours, alcoholvrije cocktails en drankjes tegen een kater bieden u voor elke gelegenheid het juiste drankje, waardoor u geen ander naslagwerk meer nodig heeft.

500 recepten met allerlei sterkedranken, likeuren, mengdranken en garnering. Met dit boek kunt u zelf experimenteren of in de vergetelheid geraakte favorieten maken.

Een verrukkelijke verzameling cocktails en drankjes: shorts en shooters, zoals de Lime Shooter, longdrinks zoals de Tequila Sunrise, en hot toddy’s zoals de Spiced Apple Toddy – in dit boek staan ze allemaal.

Recensie:
NBD Biblion
NBD Biblion - Afd. Redactie 31-03-2021
'Vierkant boekje met informatie over het bereiden van cocktails. Bevat een inleidend deel over het ontstaan van cocktails, de benodigde alcoholische dranken, materiaal, glazen, en tips en trucs voor het bereiden. Vervolgens worden in verschillende hoofdstukken vele recepten gegeven, die geordend zijn naar het type cocktails, zoals klassieke, martini`s, sprankelende, zomer-, tropen-, winter- en alcoholvrije cocktails. De recepten zijn helder beschreven met wat informatie over de herkomst, de ingrediënten en de bereidingswijze. Ook wordt er steeds verwezen naar variatiemogelijkheden die aan het einde van ieder hoofdstuk opgenomen zijn. Met veel mooie en kleurige foto`s van kant-en-klare cocktails en een register in een minuscule letter. Ongewijzigde herdruk.'

Extra informatie :

Hardback
288 pagina's
Met illustraties
November 2008
582 gram
158 x 158 x 28 mm
EAN: 9789059209060
Veltman Uitgevers B.V.


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.