Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Steven de Lira,Everyone is a mentor
  • Steven de Lira,Everyone is a mentor
Steven de Lira,Everyone is a mentor
Everyone is a mentor
Meer soul sex en een Future Fit mindset
€ 19.95
Levertijd: 2 tot 3 werkdagenHeb jij weleens soul sex? Hoe vaak voel jij je vrij genoeg in een gesprek met iemand om niet alleen je geordende, doordachte ideeën te delen, maar ook je wilde gedachtenspinsels? Dit boek is een product van veel soul sex, waarvoor het jezelf kunnen zijn in een gesprek én de ander kunnen zien als mentor belangrijke voorwaarden zijn.

Steven de Lira is ingenieur en meer dan 15 jaar actief als coach en trainer van bankdirecteuren, jongeren met een strafblad tot schoolgaande kinderen op Curaçao. Hij combineert het beste van twee werelden. Hij is geboren op Curaçao en kwam voor zijn studie naar Nederland. Hij gelooft in verbinding en in warme relaties, omdat hij heeft geleerd hoe belangrijk ze zijn.

In onze westerse wereld draait alles om efficiëntie en ratio. We hebben het onderwijs voor iedereen toegankelijk gemaakt en leiden mensen steeds beter op, maar slechts op een bepaald cognitief niveau. Het is tijd voor het toegankelijk maken van onze sociaal emotionele ontwikkeling. Waarom heeft enkel een kleine groep mensen toegang tot coaching, de mogelijkheid een mentor in te schakelen? Daar heeft toch iedereen recht op? Bovendien is het een voorwaarde voor een duurzame en eerlijke samenleving. Dit boek laat zien dat er een haalbare manier is om die toegankelijkheid te bereiken en wel met social deep learning. Het is een manier om onze interacties bewuster in te zetten voor sociaal emotionele groei. Op zoek naar meer soul sex, wat leidt tot meer onderlinge verbinding. Dat is geen luxe, dat is noodzaak.


Extra informatie:

Paperback / softback
180 pagina's
Met illustraties
Mei 2022
221 gram
202 x 125 x 17 mm
EAN: 9789491190285
Uitgeverij Donkigotte

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen