Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Roxane van Iperen,Schuim der aarde
  • Roxane van Iperen,Schuim der aarde
Roxane van Iperen,Schuim der aarde
Schuim der aarde
€ 21.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenHet jongetje Anjo groeit op in een oude schuur, ergens op de eindeloze zandvlakte van Brazilië. Voor hem en vijf andere verweesde kinderen is elke dag een beproeving - er is nauwelijks eten en voortdurend worden ze blootgesteld aan de wrede grillen van hun `voogden` en gasten.
Een eeuwigheid verder ligt een wereldstad met haar sloppenwijken. Twee jonge prostituees proberen zich er vol goede moed door het leven te slaan, terwijl ze dromen van een betere toekomst. Alles verandert als een van hen zwanger wordt.
In de stad zelf woont agente Elizabet, getrouwd met de hoofdcommissaris van politie die vecht tegen de corruptie in zijn korps. Ze heeft een goed huwelijk, een mooi huis en een huishoudster die haar dierbaar is, maar het ontbreekt haar aan dat ene.
In Schuim der aarde verweeft Roxane van Iperen deze levens tot een wervelend verhaal over pijn, verlies en het gemis van dingen die nooit zijn geweest. Ze neemt de lezer mee naar een wereld waar moraliteit en maakbaarheid holle begrippen zijn, en er maar één doel is: overleven.
Recensie:
Hebban.nl
'Schuim der aarde schetst een uitzichtloze wereld waar je als lezer een beetje stil van wordt'

Extra informatie:

Paperback / softback
368 pagina's
Juli 2016
477 gram
211 x 136 x 31 mm
EAN: 9789048824205
Lebowski

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen