Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

Richard Vooren,Leidraad voor het Vaarbewijs + Online Examentraining
  • Richard Vooren,Leidraad voor het Vaarbewijs + Online Examentraining
  • Richard Vooren,Leidraad voor het Vaarbewijs + Online Examentraining
Leidraad voor het Vaarbewijs + Online Examentraining
€ 33.99
  (Paperback / softback) Thuisbezorgen

  • Bestel vandaag
  • Bij u in huis op dinsdag
  • Gratis verzending


Dit cursusboek bevat de complete examenstof van het examen Klein Vaarbewijs 1 (KVB1) en 2 (KVB2). De `Leidraad voor het Vaarbewijs` is het resultaat van jarenlange lespraktijk. Opmerkingen en vragen van cursisten hebben in belangrijke mate bijgedragen aan de ontwikkeling van vorm en inhoud. De tekst is voorzien van duidelijke illustraties om de theorie te verhelderen. Daarnaast zijn losse kaartfragmenten van het Markermeer en de Waddenzee (examenkaarten) bijgevoegd en kun je je met de extra online oefenvragen nog beter voorbereiden op het examen. Zo haal je binnen een mum van tijd je vaarbewijs. Dit boek is daarom het ideale hulpmiddel bij de studie voor het Klein Vaarbewijs 1 en 2 en sluit aan op de CBR- exameneisen.
+ Online Examentraining Klein Vaarbewijs 1 en 2
De Online Examentraining is een onmisbare aanvulling op alle Klein Vaarbewijs-cursusboeken. Je oefent online met verschillende proefexamens en krijgt na elk examen je score te zien met heldere uitleg bij elke vraag. Zo weet je of je een goede kans hebt om te slagen. Je kunt de proefexamens zo vaak herhalen als je zelf wilt. Zo kun je je zowel online als offline goed voorbereiden op het examen.
Ook deze nieuwe online examentraining is geheel bijgewerkt volgens de laatste exameneisen van het CBR.
Met deze combinatiedeal waarin het cursusboek en de Online Examentraining zit, ben je voordeliger uit dan wanneer je het cursusboek en de Online Examentraining apart bestelt.
Extra informatie:

Paperback / softback
256 pagina's
Februari 2022
504 gram
244 x 172 x 15 mm
EAN: 9789064107634
Hollandia