Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  Quorry Schiphuis-Sax van der Weijden,Verbindend gezag voor leidinggevenden
  Verbindend gezag voor leidinggevenden
  Van macht naar gezag
  € 23.50
  24 Bij u in huis op: dinsdag
  Bestel vóór: 21:00  Hoe je machteloosheid omdraait naar kracht en onderlinge relaties verbetert

  Hoe krijg je teamleden in beweging? Focus je op cijfers en controle? Of wil je aardig gevonden worden? We leven in een tijd waarin autoriteit niet meer vanzelfsprekend is. En waarin leidinggevenden worstelen met de vraag hoe zij zonder macht in te zetten samen met hun teamleden de gewenste doelen kunnen halen.

  Verbindend Gezag voor leidinggevenden geeft hierop antwoord. Het is een methodiek en levenshouding die leidinggevenden ondersteunt in hun dagelijkse praktijk, ook in lastige situaties. Verbindend Gezag laat zien hoe je in verbinding blijft én grenzen stelt, hoe je gewenst gedrag stimuleert én ongewenst gedrag ombuigt. Aan de hand van de pijlers duidelijkheid, dialoog, delen, de-escaleren en doorpakken laat dit boek zien op welke drie niveaus dit speelt: van mindset naar middelen en acties, van overtuigingen en grondtoon, naar taal en gedrag. Zo wordt duidelijk hoe je Verbindend Gezag tot een essentieel onderdeel van je professie maakt.

  Quorry Schiphuis-Sax van der Weijden is opleider, trainer en coach van managers, rechters, inspecteurs en andere gezagsdragers. Ze houdt zich in internationale samenwerkingsverbanden bezig met Verbindend Gezag/ Connecting Authority.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  128 pagina's
  Januari 2023
  204 gram
  209 x 149 x 13 mm
  EAN: 9789024451838
  Boom

  24 Bij u in huis op: dinsdag
  Bestel vóór: 21:00