Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  Pamela Eriksson,De laatste reis van de Herzogin Cecilie
  De laatste reis van de Herzogin Cecilie
  € 27.50
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Pamela Eriksson is 25 jaar als ze in 1934 aan boord stapt van één van de laatste commercieel varende zeilschepen: De 4-mast bark Herzogin Cecilie. Als dochter van de secretaris van oorlog in Zuid-Afrika behoort ze tot de ‘Upper Class’. Ze studeert journalistiek aan de universiteit van Oxford en komt terecht bij een krant waar ze de roddelpagina verzorgt. Ze gaat reizen als freelance journalist. Na omzwervingen in de Stille Zuidzee, weet ze dat ze verliefd is op de zee.

  Met een zeilschip vol graan onderweg naar Europa bloeit er een romance op tussen haar en de kapitein. Een jaar later trouwen ze en de huwelijksreis wordt een wereldreis naar Australië met de Herzogin Cecilie. Bij terugkomst strandt het schip op de kust van het Engelse Devon. Hier laat Pamela zien wat ze waard is en in een bijna onmenselijke strijd vechten ze maandenlang voor het behoud van het schip. Wat uiteindelijk lijkt te lukken tot een onverwachte zomerstorm alle moeite te vergeefs maakt.

  Een waargebeurd verhaal van een bijzonder krachtige vrouw die haar tijd ver vooruit was. Vol spanning, avontuur, romantiek en drama.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  249 pagina's
  Met illustraties
  Juli 2022
  384 gram
  235 x 155 x 14 mm
  EAN: 9789464488494
  Brave New Books

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen