Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  Olax .,De dood wacht slechts op wie er op hem wacht
  De dood wacht slechts op wie er op hem wacht
  een sonnettenkransenkrans
  € 17.24
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Op donderdagavond 23 november 2018 randt Gerard van den IJssel, stationsmanager van Den Haag FM, op een bedrijfsfeestje, voor de zoveelste keer een medewerker aan. Diezelfde avond stapt hij stomdronken in zijn auto, en veroorzaakt hij een verkeersongeluk. Zijn rijbewijs wordt ingenomen. Omroep West, het moederbedrijf van Den Haag FM, dan geleid door Gerard Milo, brengt naar buiten dat Van den IJssel is ontslagen omdat hij, buiten werktijd, niet in een bedrijfsauto, dronken gereden heeft. Iedereen gelooft dat en er is niks aan de hand.

  Dat heeft natuurlijk helemaal niks te maken met het verhaal dat Olax in dit boek uit de doeken doet over planetair leider Cheryx Eslar, die een minderwaardig wezen verkracht en vermoord, en vervolgens zelf omgelegd wordt in naam van president van de galactische politiemacht Elim Droga.

  Tweehonderdenelf in elkaar hakende gedichten vertellen over hoe oneerlijk het is dat niet alles altijd gewoon eerlijk is. De lezer van deze bundel staan bekoorlijke woorden als `dictatoriaalpsychologie`, `hopper` en `fulminerend` te wachten, want Olax is, zoals hij hoort, echt kankereloquent.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  232 pagina's
  Mei 2022
  218 gram
  180 x 110 x 21 mm
  EAN: 9789464484809
  Brave New Books

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen