Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  Mark Nijssen,Organiseren op je voorvoeten
  Organiseren op je voorvoeten
  Inspiratie voor een wendbare organisatie
  € 30.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  ‘Steeds zoeken naar balans is geen teken dat je organisatie wankel is, maar juist een teken van je wendbaarheid’

  Een organisatie die op haar voorvoeten staat, kan wendbaar, snel en zonder gedoe reageren op onvoorspelbare dynamiek in de omgeving. Alleen zo kun je van toegevoegde waarde zijn én blijven voor klanten, cliënten, patiënten of burgers.

  Als leidinggevende of manager komt er veel op jou en je organisatie af, maar je hoeft niet op alles een pasklaar antwoord te hebben. Je hoeft niet alle scenario’s vooraf te kennen en af te wegen. Je hoeft niet eens al je collega’s wendbaar te krijgen, als je organisatie als geheel maar wendbaar is. In Organiseren op je voorvoeten lees je hoe je dat klaarspeelt.

  Mark Nijssen combineert wetenschappelijke inzichten, praktijkcases en een enquête onder ruim 1.300 leidinggevenden tot een praktische aanpak voor meer wendbaarheid. Aan de hand van zijn EMCC-model ontdek je welke eigenschappen jouw organisatie al wél heeft, en welke nog niet. Werk aan het snel lerend vermogen van je organisatie en bouw aan een meebewegend medewerkersbestand en een op aanpassing gerichte structuur.

  Organiseren op je voorvoeten is een inspiratiebron voor leidinggevenden en organisatieprofessionals die willen aanpakken en die hun nieuwsgierigheid en creativiteit willen inzetten. Dankzij herkenbare managementpraktijken en heldere tips zorg je dat ook jouw organisatie op haar voorvoeten staat.

  Mark Nijssen is adviseur en eigenaar van De Organisatie Ontwerpers. Hij heeft de afgelopen 15 jaar onderzoek gedaan naar, en organisaties geholpen bij, wendbaar organiseren.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  240 pagina's
  Met illustraties
  Mei 2022
  514 gram
  240 x 170 x 17 mm
  EAN: 9789024446940
  Boom

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen