Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Lynn van Puyenboeck,De Sinterkerst
  • Lynn van Puyenboeck,De Sinterkerst
Lynn van Puyenboeck,De Sinterkerst
De Sinterkerst
Over Sinterklaas, de Kerstman en corona
€ 9.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenWat een jaar is het geweest! Zoveel mensen werden al ziek, en om elkaar te beschermen zullen we onze feestdagen niet kunnen vieren zoals we gewend zijn. Maar de kinderen van het derde tot en met het vijfde leerjaar van Axi Joma zijn niet van plan om de moed te laten zakken! Zij werken harder dan ooit tevoren en daarvan is dit boek het resultaat: elke tekening die je ziet is door hen gemaakt! Samen met hun juffen en meesters doen ze er alles aan om de komende feestdagen onvergetelijk te maken. Vieren jullie met hen mee?

Sinterklaas zit diep in de put. Nu zoveel mensen ziek zijn lijkt het erop dat hij dit jaar geen pakjes zal kunnen uitdelen op zijn verjaardag. Hij mag niet eens op bezoek gaan bij de kinderen. Hij is immers al zo oud dat hij een risicopatiënt is!
De pieten proberen Sinterklaas op te vrolijken, maar niets werkt. Misschien kan de kerstman wel helpen? Ze reizen naar de Noordpool, waar de kerstman en zijn elfen precies hetzelfde probleem hebben. Ze steken hun koppen bij elkaar, en samen bedenken ze een plan om de kinderen toch een onvergetelijk feest te bezorgen: Sinterkerst!Extra informatie:

Paperback / softback
47 pagina's
Met illustraties
December 2020
91 gram
210 x 145 x 5 mm
EAN: 9789463652919
Elikser B.V. Uitgeverij

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen