Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Klaas Mulder,Foutje moet kunnen
  • Klaas Mulder,Foutje moet kunnen
Klaas Mulder,Foutje moet kunnen
Foutje moet kunnen
Hoe machthebbers beslissen over wonen, welzijn en onderwijs
€ 25.00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenSteeds meer mensen verliezen hun vertrouwen in de overheid. En misschien hebben ze gelijk.

Beslissers in de volkshuisvesting, het onderwijs en de zorg hebben veel machtsmiddelen om hun eigen aanbod te beschermen. Wonen in een vakantiehuisje is verboden. Het vakkenpakket van scholen is in twintig jaar nauwelijks aangepast. Jeugdzorg kan de druk niet aan.

In `Foutje moet kunnen` beschrijft filosoof en dwarsdenker Klaas Mulder wat er gebeurt als er belastinggeld door de aderen van professionals stroomt. Waarom nemen ze besluiten die voor grote groepen burgers rampzalig kunnen uitpakken? En wat is eraan te doen?

`Foutje moet kunnen` is een afrekening met een ontspoord systeem, maar ook een optimistisch pleidooi voor een verzorgingsstaat waarin elke burger de ruimte krijgt om te leren, te leven en te geven.

Filosoof Klaas Mulder heeft zich als auteur en spreker, adviseur en docent ontwikkeld tot een luis in de pels van de publieke sector. Hij publiceerde eerder `Het pakkenproletariaat` over de toekomst van het onderwijs en `Het handboek voor waarzeggers` over besluitvorming in de volkshuisvesting.


Extra informatie:

Paperback / softback
320 pagina's
Met illustraties
Januari 2022
482 gram
213 x 135 x 28 mm
EAN: 9789461264701
Uitgeverij Haystack

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen