Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  Juul van den Boomen,Optimisme aan het werk
  Optimisme aan het werk
  Optimaliseer prestaties en werkgeluk met de power van optimisme
  € 24.50
  24 Bij u in huis op: dinsdag
  Bestel vóór: 21:00  Optimisme is de brandstof in onze motivatiemotor. Optimisme ontstaat als vertrouwen groter is dan angst. Daarom is optimisme dé onderscheidende factor voor positieve ontwikkeling, ook tijdens veranderingen, crises, grote uitdagingen – op je werk en in je team. Want het helpt ons hopen en dromen om te zetten in concrete actie en doorzettingsvermogen, zodat we onze ambities kunnen realiseren.

  Gelukkig is optimisme te ontwikkelen. Door een aantal breinmechanismen slimmer in te zetten en door vaardigheden van realistisch optimisme toe te passen. Met het praktische POWER to CHANGE-model kun je direct aan het werk. Met POWER versterk je de vijf krachtbronnen van optimisme en met CHANGE vergroot je positieve groei en ontwikkeling, ook tijdens verandering of onzekere tijden.

  Met Optimisme aan het werk help je jouw medewerkers, teams of coachees om aan vertrouwen te bouwen, onder alle omstandigheden. Zodat ze potentieel optimaal benutten en blijven groeien. En dat maakt positieve prestaties met succes en werkgeluk mogelijk.

  Juul van den Boomen (Toptimism at Work) coacht teams en individuen naar succesvol en soepel (samen)werken, met positieve energie. Haar kernthema’s zijn topteamwork, werkgeluk en optimisme in het werk.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  224 pagina's
  Met illustraties
  December 2022
  462 gram
  240 x 171 x 21 mm
  EAN: 9789024450534
  Boom

  24 Bij u in huis op: dinsdag
  Bestel vóór: 21:00