Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  Jurgen Toonen,COMMUNICEREN SAMEN MET GOD
  COMMUNICEREN SAMEN MET GOD
  Assertiviteit en conflict-oplossing
  € 25.50
  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen  God betrokken bij communicatie

  Communicatie is tweerichtingsverkeer, wordt vaak gezegd. Maar is dat ook zo? Immers, de mens is door God geschapen voor een driehoeksverhouding. Een drievoudig snoer wordt niet spoedig verbroken.

  Het bijzondere aan deze cursus van Jurgen Toonen is, dat God nauw wordt betrokken bij communicatie. Samen met God kun je jouw conflicten oplossen. Dat vraagt om herkennen, bezinnen en doen. Wat betekent onder andere dat je ervaringen uit je verleden niet moet negeren, want ze beïnvloeden je heden en toekomst . Het betekent ook, dat je assertief – en niet agressief of passief – leert communiceren. Deze cursus geeft ook veel voorbeelden van communicatiestijlen uit de Bijbel, natuur- en filmwereld.

  Herkennen, bezinnen en doen zijn de basiselementen van deze methode, ontwikkeld op basis van persoonlijke ervaring met traumaverwerking. Bij het omgaan met conflicten is het gebruik van de geestelijke wapens - zoals de geestelijke wapenrusting, genoemd door Paulus - essentieel.

  Deze communicatiecursus is leerzaam voor zowel de pastorale hulpverlener, als de hulpvrager. Maar ook voor ieder die beter met conflicten wil omgaan of communicatie wil verbeteren.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  128 pagina's
  Met illustraties
  Maart 2022
  353 gram
  297 x 210 x 8 mm
  EAN: 9789463986205
  Mijnbestseller.nl

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen