Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Jurenne Hooi,Eigen schuld…
  • Jurenne Hooi,Eigen schuld…
Jurenne Hooi,Eigen schuld…
Eigen schuld…
Hoe we zorgen dat mensen met enorme schulden hun leven weer op orde krijgen
€ 18.50
24 Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen
Click & Collect mogelijkHet is de hoogste tijd. Het is tijd dat we de schuldhulpverlening verbeteren. Weg met de ‘fabriek’ waarin mensen met problematische schulden wel even ‘gefixt’ worden. Want zijn er mensen die na zo’n schuldhulptraject duurzaam op eigen benen kunnen staan?
Veel te weinig. En de schuldhulpindustrie? Die groeit ondertussen lekker door, tot bizarre proporties. De schuldhulpverlening is vernederend, duur en vooral ineffectief.
Maar volgens Jurenne Hooi, die jarenlang in de schuldhulpverlening werkte, kan het anders. Eigen schuld... is een uitnodiging om opnieuw te kijken naar hoe we mensen met financiële problemen benaderen. Wat werkt wél? Hoe kunnen mensen die jarenlang in ‘uitzichtloze’ financiële situaties zitten hun probleemschulden daadwerkelijk oplossen? Hoe krijgen zij de regie over hun leven weer terug?
In Eigen schuld... werpt Jurenne Hooi een frisse blik op de schuldenproblematiek. Het moet niet alleen anders, het kan ook anders.
Jurenne Hooi, geboren op Curaçao en dochter van een politieman, was twaalf jaar directeur/bestuurder van een organisatie voor schuldhulpverlening in Amsterdam-Zuidoost en Diemen. Ze is nog steeds betrokken bij mensen met deze problematiek. Inmiddels is ze een ervaren toezichthouder met een focus op armoedebestrijding en inclusie. Ze is een internationaal gevraagd spreker en docent.Extra informatie:

Paperback / softback
176 pagina's
Januari 2023
218 gram
199 x 125 x 17 mm
EAN: 9789044651904
Prometheus

24 Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen
Click & Collect mogelijk