Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

Judith Manshanden,De Corporate Yogi
De Corporate Yogi
10 principes voor mentale balans in je werk
€ 27.95
  (Paperback / softback) Thuisbezorgen

  • Bestel vandaag
  • Bij u in huis op dinsdag
  • Gratis verzending


Is de rust op jouw werk ver te zoeken? Voel je je weleens gestrest, gejaagd of geleefd? Vraag je je soms af of dit nou is wat je echt wil?

Dit boek helpt je om meer balans en betekenis te vinden binnen je huidige baan, aan de hand van de tien belangrijkste wijsheden uit de yoga. En dat is een stuk minder zweverig dan het klinkt. Yoga is een wetenschappelijk bewezen manier om meer focus en rust in je leven en in je werk te ervaren. Bovendien gaat het dieper dan alleen de lichaamshoudingen oefenen. Yoga is een complete levensfilosofie. Misschien zoek je balans in je werk, maar wil je niet direct je hele leven omgooien. Of ben je privé al veel bezig met betekenis, maar kun je dat nog niet naar je werk brengen. Wat jouw situatie ook is, De Corporate Yogi brengt je verder. Gebruik de eeuwenoude wijsheden uit de yoga en verhoog met concrete acties (zonder matje) je eigen werkgeluk.

Judith Manshanden is psycholoog, spreker (o.a. op TEDx) en directeur van Delight Yoga. Eerder startte ze sociaal horecaconcept GEEF. Op basis van die ervaring schreef ze Tijd voor Nieuwe Zaken (2016), over zingeving vinden in werk dat er echt toe doet.


Extra informatie:

Paperback / softback
192 pagina's
Met illustraties
Juni 2022
326 gram
230 x 150 x 18 mm
EAN: 9789024447428
Boom