Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  Joost Kampen,Destructief leiderschap
  Destructief leiderschap
  Theorie en praktijk van leiders in verwaarloosde organisaties
  € 37.50
  24 Bij u in huis op: dinsdag
  Bestel vóór: 21:00  Het eerste Nederlandstalige overzichtswerk van de theorie en praktijk van destructief leiderschap als grondoorzaak van grensoverschrijdend gedrag en wanprestaties.

  Wat maakt iemand een inspirerend leider? Dat is een veelbesproken vraag, maar een stuk minder aandacht hebben we voor de schaduwkant van leiderschap. Terwijl in veel organisaties zelfverrijking, pestgedrag en bestuurlijk wegkijken juist aan de orde van de dag zijn. Hoog tijd dus voor de vraag: wat maakt iemand een destructieve leider?

  Joost Kampen muntte het concept van de verwaarloosde organisatie, die in wanorde, mismanagement en angst opereert. Leiderschap, dat bedoeld of onbedoeld destructief kan zijn, speelt hierin een sleutelrol. Hij ontsluit de beschikbare wetenschappelijke kennis over destructief leiderschap en belicht bovendien de verwaarlozende praktijken die aan dit verschijnsel ten grondslag liggen.

  Destructief leiderschap behandelt de kenmerken, de gevolgen én de genezing van deze hardnekkige problematiek. Voor bestuurders, directeuren, managers, HR-specialisten, OR-leden, adviseurs en trainers bevat dit boek onmisbare kennis en handreikingen uit de praktijk.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  240 pagina's
  Januari 2023
  510 gram
  241 x 171 x 17 mm
  EAN: 9789024451715
  Boom

  24 Bij u in huis op: dinsdag
  Bestel vóór: 21:00