Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

Johan van Iseghem,Spreken met het Licht
Spreken met het Licht
Leven en Werk van Adelin De Craene
€ 50.00
   Thuisbezorgen

  • Bestel vóór: 21:00
  • Bij u in huis op vrijdag *
  • Gratis verzending


Adelin De Craene (°1951), lesgever in het kunstonderwijs, was ook zelf levenslang als beeldhouwer actief. Spreken met het licht volgt hem doorheen zijn ontwikkelingsgang en peilt naar zijn inzichten als kunstenaar. De lezer leert hem kennen als een gedreven zoeker naar authenticiteit en als een begenadigd bewonderaar van schoonheid. Zijn oeuvre geeft subtiel en behoedzaam gestalte aan de waarden waar hij voor staat en laat de ingetogenheid van zijn omgeving als het ware kristalliseren in tastbare vormen. Deze monografie gaat in op de diverse thema`s van zijn werk en dialogeert, in woord en beeld, met een boeiende persoonlijkheid.

De teksten zijn van de hand van Johan van Iseghem (°1952), emeritus hoogleraar. Hij doceerde Nederlandse literatuur en taaldidactiek aan de KU Leuven en de KULAK. In opdracht van o.m. de steden Brugge en Kortrijk en het Letterenhuis te Antwerpen werkte hij tentoonstellingen uit over literaire auteurs.


Extra informatie:

Hardback
192 pagina's
Met illustraties
September 2022
1468 gram
305 x 255 x 25 mm
EAN: 9789058566874
Stichting Kunstboek


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.