Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

Jamie Smart,Bunnie vs Monkie en het doemgenootschap!
  • Jamie Smart,Bunnie vs Monkie en het doemgenootschap!
  • Jamie Smart,Bunnie vs Monkie en het doemgenootschap!
Bunnie vs Monkie en het doemgenootschap!
Bunnie vs Monkie 3
€ 16.99
   Thuisbezorgen

  • Bestel vóór: 15:00
  • Bij u in huis op woensdag *
  • Vanaf € 20 gratis verzenden


`Bunnie vs Monkie en het doemgenootschap!` is het derde deel in een serie graphic novels over de hilarische vete tussen een aap en een konijn. De droogkomische korte stripverhalen met het kleurrijke artwork van Jamie Smart zijn perfect voor fans van `Dog Man`.

Sinds de komst van Monkie is het geen dag rustig geweest in het bos van Bunnie en zijn vriendjes. Dankzij Monkie de aap en het geniepige, geniale stinkdier Stinkie moeten de pluizige bosdieren het dit keer opnemen tegen een enorme robotwalvis, een biggenkanon, een gloednieuwe slechterik en... het letterlijke einde van de wereld! Kunnen Bunnie en co het kwaad tegenhouden?

`Bunnie vs Monkie` is een krankzinnig grappige serie strips van de Britse auteur en illustrator Jamie Smart. De avonturen van Bunnie en Monkie zijn te lezen in compacte graphic novels. Laat dit maffe duo en hun vriendjes je hart veroveren met hun bizarre plannen om het bos te beschermen en de wereld te veroveren!
Extra informatie:
Bunnie vs Monkie 3
Hardback
256 pagina's
Met illustraties
September 2023
556 gram
217 x 147 x 20 mm
EAN: 9789025778200
Gottmer


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.