Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  Hans Van de Lagemaat,Verkiezing
  Verkiezing
  € 17.51
  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen  Dit boek gaat over het Bijbelse thema van verkiezing. De schrijver gaat zorgvuldig alle relevante teksten in de Bijbel na om hier iets over te kunnen zeggen.

  Van wie staat er in de Bijbel allemaal geschreven dat zij verkozen zijn? Dient die verkiezing een hoger doel? Of is het allemaal slechts willekeur van de kant van God? Door alle individuele personen na te lopen van wie expliciet gezegd wordt dat zij door God verkozen zijn, geeft de schrijver op deze vragen verrassende antwoorden.

  In een boek als dit kan de verkiezing van het volk Israël en de stad Jeruzalem natuurlijk niet ontbreken. Uitvoerig besteedt de schrijver aandacht aan de bekende hoofdstukken 9 tot en met 11 van Paulus` brief aan de Romeinen. Hij gaat daarin ook de ingewikkelde teksten niet voorbij. Hij probeert aan te tonen dat Gods verkiezende handelen met het volk Israël een openbaring van Zichzelf is en dat een diepere kennis van en liefde tot de God van Israël dan ook het doel van onze Bijbelstudie hoort te zijn.

  Om dit boek te bestuderen is geen voorkennis nodig. Wel nodig zijn een Bijbel, een onderzoekende houding en een verlangen om zich te onderwerpen aan de tekst.

  Aan Hem al de eer.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  375 pagina's
  Februari 2022
  485 gram
  210 x 148 x 21 mm
  EAN: 9789403651583
  Mijnbestseller.nl

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen