Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  Elihu van Groeneveld,GEHEIMEN UIT DE HEMEL ( deel 2 )
  GEHEIMEN UIT DE HEMEL ( deel 2 )
  De Openbaring van Johannes moeilijk? Kom nou! Een glasheldere Bijbelverklaring voor jongeren ......en hun ouders
  € 14.95
  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen  Johannes mag een kijkje nemen in de hemel. Jezus leidt hem rond. Vanuit de hemel ziet Johannes hoe de geschiedenis door het Lam als een boekrol wordt uitgerold. In profetische beelden krijgt Johannes te zien wat er allemaal nodig was voor Jezus naar de aarde kon komen. Tal van vragen komen voorbij. Vragen die jij ook hebt. Waarom is er geen vrede op aarde? Hoe komt het dat de mensen elkaar beliegen en bedriegen? Waarom is er oorlog, honger, ziekte en zelfs een pandemie? Waarom gaan we allemaal dood? Wat gebeurt er met ons na de dood? Is het saai in de hemel?

  Op al die geheimen ontdekt Johannes de antwoorden. Hij leert in de hemel bovendien dat échte genade zichtbaar wordt in jouw doop. Het Bijbelboek
  Openbaring is een onmisbare steun in het geloof.

  Johannes mag verderop in dit Bijbelboek ook alvast zien wat er allemaal moet gebeuren voor Jezus weer terugkomt. Onze eenentwintigste eeuw laat zich goed herkennen. Het komt confronterend in beeld. Het geloof maakt plaats voor Wetenschap. De mensen vertrouwen meer op de Politiek en de Economie dan op God. In de kerken is dat helaas niet veel anders.

  Dit tweede deel is minstens net zo spannend als het eerste.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  90 pagina's
  Februari 2022
  133 gram
  215 x 135 x 9 mm
  EAN: 9789464050547
  Brave New Books

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen