Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Dai Carter,Nu of nooit
  • Dai Carter,Nu of nooit
Dai Carter,Nu of nooit
Nu of nooit
€ 22.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen
Click & Collect mogelijkWij opereren altijd in het diepste geheim. En moeten fysiek en mentaal voorbereid zijn op de meest extreme uitdagingen. Nu of nooit.


Het Korps Commandotroepen zijn de Special Forces van de Koninklijke Landmacht. Niet iedereen is geschikt om dit werk uit te kunnen voeren. Sterker nog, slechts een zeer select gezelschap mag zich Commando Speciale Operaties noemen. Als je de commando-opleiding haalt, komt dat niet alleen door je fysieke kracht, maar vooral omdat je mentaal krachtig bent.


Hoe mooi zou het zijn om te leren hoe je mentale kracht toe kunt passen in je eigen leven? Dai Carter deelt in dit boek de lessen die hij meenam uit zijn carrière bij de Nederlandse Special Forces. Hij ontdekte hoe belangrijk het is om mentaal krachtig te zijn, ook en vooral in het dagelijks leven. Het is zijn persoonlijke missie om zijn verhaal te delen met iedereen die zijn of haar mentale kracht wil versterken.


Dai Carter (1989) diende dertien jaar bij de Koninklijke Landmacht, waarvan de laatste tien bij het Korps Commandotroepen. Hij ging acht keer naar verschillende conflictgebieden en voerde daar geheime missies uit. Dai is een van de hoofdinstructeurs in het succesvolle tv-programma Kamp Van Koningsbrugge.Extra informatie:

Paperback / softback
256 pagina's
Januari 2022
370 gram
216 x 138 x 24 mm
EAN: 9789044648560
Prometheus

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen
Click & Collect mogelijk