Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Bjørn Andreas Bull-Hansen,Het land van Danelagh
  • Bjørn Andreas Bull-Hansen,Het land van Danelagh
Bjørn Andreas Bull-Hansen,Het land van Danelagh
Het land van Danelagh
Torstein vertrekt naar Engeland en voegt zich bij het Deense leger. Hij zal voor zijn leven moeten vechten - en strijden naast zijn zoon.
Jomsviking 4
€ 24.99
Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen
Click & Collect mogelijkDeel 4 van de Jomsviking-serie, voor de vele liefhebbers van televisieseries als Vikings en Norsemen

Torstein is verbannen naar de Schotse Orkney-eilanden en zint op wraak. Zijn land in Vingulmork is op wrede wijze van hem afgenomen door Ros, de moordenaar van zijn vader. Samen met zijn mannen reist hij naar Canterbury: hij hoopt dat de monniken daar – vrijwillig of desnoods met het zwaard op de keel – zijn ernstig gewonde zoon kunnen genezen.

Ondertussen is er een oorlog op komst: Sweyn Gaffelbaard is vastbesloten om Ethelred van de troon te stoten en zelf heerser te worden van het Engels-Deense rijk. Torstein weet dat hij zijn bondgenoten voorzichtig moet kiezen en mee zal moeten vechten voor de Deense koning. Hij weet ook dat hij gezocht wordt en steeds minder bondgenoten overhoudt. Daarbij vreest hij voor de veiligheid van zijn vrouw Sigrid en hun zoons.

Het vierde boek in de Jomsviking-serie neemt lezers mee terug naar de jaren waarin Engeland werd verwoest door een invasie die de loop van de geschiedenis zou veranderen. In de oorlog die volgt vechten Denen tegen Denen, en Saksen tegen Saksen. Torstein zal voor zijn leven moeten vechten. En, voor de eerste keer, zal hij strijden naast zijn zoon Ravntor.


In de pers

‘Een boeiend verhaal over de groei naar volwassenheid. Absoluut een aanrader.’ NBD Biblion

‘Bull-Hansen weet het allemaal fantastisch op papier te zetten, hij heeft zo veel kennis dat het allemaal klopt en aanvoelt alsof je echt in die tijd bent. Een dijk van een boek.’ **** ThrillZone.nl

‘Dit is verreweg het allerbeste boek dat ik over Vikingen heb gelezen.’ **** Hebban.nl
Extra informatie:
Jomsviking 4
Paperback / softback
480 pagina's
September 2022
727 gram
229 x 152 x 39 mm
EAN: 9789022596029
Boekerij

Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen
Click & Collect mogelijk