Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

Bert Dijkstra,John van den Heuvel
  • Bert Dijkstra,John van den Heuvel
  • Bert Dijkstra,John van den Heuvel
John van den Heuvel
Een lustrum lang extreme beveiliging
€ 22.50
   Thuisbezorgen

  • Bestel vóór: 15:00
  • Bij u in huis op vrijdag *
  • Gratis verzending


John van den Heuvel, een lustrum lang extreme beveiliging geeft een persoonlijk en indringend beeld van een misdaadverslaggever die sinds vijf jaar zijn vrijheid kwijt is, omdat hij bovenaan de dodenlijst van de Mocro-maffia staat.

Collega-journalist Bert Dijkstra ging maanden lang mee op pad met John van den Heuvel en zat naast hem op de achterbank van gepantserde bolides op weg naar onder meer de RTL Boulevard-studio, de extra beveiligde rechtbank De Bunker, het PSV-stadion en rechtbank Amsterdam voor het proces tegen de moordverdachten in de zaak van Peter R. de Vries.

John van den Heuvel, een lustrum lang extreme beveiliging geeft een onthullende inkijk achter de schermen van een leven met voortdurende dreiging, maar is vooral ook het verhaal van een geboren positivo die er in slaagt te blijven genieten van het leven. En te blijven scoren met zijn onthullingen in De Telegraaf en bij RTL Boulevard. Een ontwapenend boek over harteloze misdaad en een misdaadverslaggever die zijn hart laat spreken.


Extra informatie:

Paperback / softback
224 pagina's
November 2022
324 gram
211 x 141 x 22 mm
EAN: 9789083248370
Ezo Wolf


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.