Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Bart Vos,Ruby`s safari
  • Bart Vos,Ruby`s safari
Bart Vos,Ruby`s safari
Ruby`s safari
Zo ontdek je de mooiste vogels in de stad
€ 14.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen
Click & Collect mogelijk‘Voor een safari hoef je niet naar de savanne.’ Dat is Ruby’s motto. In het park om de hoek zit veel meer wild dan je denkt. En dat laat ze je zien. In Ruby’s safari gaat het vrolijke meisje Ruby Vos op zoek naar de Big Five, de vijf mooiste vogels van de stad. Onderweg ontdekt ze nog veel meer mooie vogels en dat is haar bijvangst. Van boomklever tot boomkruiper en van roodborst tot blauwborst.

Ruby Vos is supernieuwsgierig naar de dieren en de natuur om haar heen. De Vos is los! Ze wil precies uitvogelen waarom de ene vogel gaten boort in een boom, terwijl de ander ze weer dicht metselt. Dat en nog veel meer ontdek je in Ruby’s safari!

- Kinderen ontdekken de natuur in de stad
- De Big five en andere mooie vogels in de stad
- Rijk geïllustreerd met foto’s en illustraties
- Voor kinderen vanaf 8 jaar

Bart Vos is een filmmaker, tekstschrijver en bekroond fotograaf met een achtergrond in de journalistiek. Hij werkte bijna 10 jaar lang als redacteur, verslaggever en cameraman. Als freelancer werkte hij (mee) aan documentaires en bedrijfsfilms. Daarnaast is hij tekstschrijver en autodidact fotograaf met een voorliefde voor documentaire, minimalistische en natuurfotografie.

Daniël Willemsen is fotograaf en illustrator. Hij tekent het liefst mens en dier terwijl hij zich in zijn fotografie vooral op architectuur, interieur en natuur richt.


Extra informatie:

Hardback
40 pagina's
Met illustraties
Juni 2022
320 gram
247 x 177 x 12 mm
EAN: 9789050118651
KNNV Uitgeverij

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen
Click & Collect mogelijk