Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

,Vulpotlood pentel a317 0.7mm
Vulpotlood pentel a317 0.7mm
€ 4.75
   Thuisbezorgen

  • Bestel vandaag
  • Bij u in huis op zaterdag *
  • Vanaf € 20 gratis verzenden


Vulpotlood 0,7 mm Pentel 120 Blauw
Vast 4mm geleidingsbuisje voor technisch tekenen langs liniaal en in sjabloon
Kunststof houder met metalen voorstuk, clip en drukknop
Grip met fijne ribbels
Zes stuks HB stiftjes
Vast geleidingsbuisje van 4mm


Schrijfwaren.
De merken die in het assortiment van Reprint.nl zitten zijn Bruynzeel, Edding, huismerk, Pelikan en Tipp-Ex.
De soorten gum zijn kneedgum, kunststof Radeergum en zachte gum. De kleur van alle gummen is wit behalve de kneedgeum die is verkrijgbaar in allerlei soorten kleuren.br />Er zijn rollerbalpennen, fineliners, gelpennen, tekenpennen en balpennen verkrijgbaar. Er zijn ook rollerbalpennen waarbij de inkt pas zichtbaar wordt bij een bepaalde temperatuur.
Naast de standaard pennen zijn er ook navulbare bal- en tekenpennen. De balpenvullingen zijn los verkrijgbaar. Voor de tekenpennen zijn er tekenpenreinigers verkrijgbaar.
De soorten puntenslijpers in het assortiment zijn elektrische of mechanische puntenslijpers. U kunt kiezen uit metalen of kunststof puntenslijpers.
De puntslijpers zijn er in drie verschillende modellen de enkele, dubbele en 3 gaats met gum.
De markers zijn er van de merken Stabilo, Edding, huismerk, Staedtler, Pentel, BIC, Papermate, Sharpie, Pilot, Schwan Stabilo en Legamaster.
De soorten markers die Reprint.nl in het assortiment heeft zijn cd, decoratie, flipover, speciale, overlead, permanent, Whiteboard en markeerstiften.
Ook is er navulbare inkt voor de permanent marker verkrijgbaar. Een deel van deze markers is navulbaar. Bij de whiteboard markers heeft u ook de keuze voor een whiteboardstarterskit deze is uitgerust met bordenwisser, reinigingsspray en stiften.
De flipovermarker is er ook in een mileubewuste uitvoering, deze is recyclebaar.

Extra informatie :
EAN: 3474370317001
Pentel


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.