Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  M.C.P. Ruijters, Gerritjan van Luin, Robert-Jan Simons,Ons Ontwikkelen Ontward - Dialoogkaarten
  Ons Ontwikkelen Ontward - Dialoogkaarten
  Over je manier van leren en ontwikkelen
  € 19.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Waarom deze kaarten?
  Leren en ontwikkelen is niet meer voorbehouden aan een enkeling en de organisatie ervan ook niet meer aan scholen of opleidingsinstituten. Leren en ontwikkelen doen we allemaal op een eigen manier en een leven lang. Als een leven lang leren en ontwikkelen zo belangrijk is, en als er zoveel verschillende manieren zijn waarop we dat doen, dan is het des te belangrijker dat je je eigen leren en ontwikkelen doorgrondt en ook goed kunt aansturen. We hebben het dan over je ontwikkelidentiteit.

  Met deze kaarten kun je de dialoog met collega’s, leidinggevenden, (professionele) vrienden of familie aangaan rond deze thematiek, om zo stap voor stap meer grip te krijgen op je ontwikkelidentiteit. Wanneer je daar meer beeld bij hebt, kun je ook beter zelf sturing geven aan je leren en ontwikkelen en waai je minder met alle winden mee.

  Dialoogkaarten
  Ons Ontwikkelen Ontward bestaat uit een set van 81 kaarten. Er zijn 10 velden van onderzoek. Elk veld heeft een eigen kleur en bestaat uit een kaart met een hoofdvraag, 5 kaarten met subvragen, een kaart met een verkenning en een kaart met twee narratieven.
  De 81ste kaart is de gouden kaart, de eindkaart die je vraagt wat je over je ontwikkelidentiteit hebt ontdekt.

  Auteurs
  Manon Ruijters, Gerritjan van Luin, Robert-Jan Simons, Niek van Benthum, Desiree Bierlaagh, Björn Prevaas, Rika Schut en Netty Winters-Prins.  Extra informatie:

  Kaarten
  72 pagina's
  Mei 2022
  204 gram
  105 x 68 x 31 mm
  EAN: 9789024448838
  Boom

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen