Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,Knaster
  • ,Knaster
  • ,Knaster
  • ,Knaster
  • ,Knaster
,Knaster
Knaster
€ 12.95

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen
Click & Collect mogelijk


Wachten is verleden tijd! Iemand gooit en iedereen mag opschrijven. Wees slim en denk vooruit om zo aan het einde de meeste punten te scoren!

Inhoud van het spel
2 dobbelstenen
4 potloden
scoreblok
spelregels

In Knaster probeer je slim getallen in de velden te schrijven om op die manier zoveel mogelijk punten te scoren. Je hebt flink wat mogelijkheden en keuzes, dus kijk goed waar je je getallen schrijft en probeer vooruit te plannen.

Schrijf getallen op je blok en maak daarmee combinaties om zo aan het einde de meeste getallen te hebben omcirkeld. Het leuke aan Knaster is, dat iedereen tegelijkertijd speelt: iemand gooit de dobbelstenen, iedereen schrijft dat getal op zijn blok. Je moet de hele tijd keuzes maken: vul je een getal opnieuw in of omcirkel je een een eerder ingevuld getal. Combineer getallen om extra getallen te omcirkelen. Je scoort bonuspunten door alle getallen in een rij te omcirkelen.

Dit spel is geschikt voor 1-15 spelers vanaf 8 jaar. Dus ook voor grotere gezelschappen erg geschikt. De gemiddelde speelduur per spel is 15 minuten. De wijze voor het alleen spelen van Knaster staat beschreven in de spelregels. Ga je op vakantie of een weekendje weg? Door het formaat is het eenvoudig mee te nemen. Zo kun je ook op je vakantiebestemming blijven spelen.

Aantal spelers: 1-12 spelers
Leeftijd: 8+ jaar White Goblin Knaster dobbelspel
8 - 99 jaar 1 tot 5 spelers 30 minuten Standaard editie nederlands


Extra informatie:
EAN: 8718026303297
Boosterbox

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen
Click & Collect mogelijk