Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,Kleurpotloden Bruynzeel Colour box 48stuks assorti
  • ,Kleurpotloden Bruynzeel Colour box 48stuks assorti
,Kleurpotloden Bruynzeel Colour box 48stuks assorti
Kleurpotloden Bruynzeel Colour box 48 stuks assorti
€ 59.00

Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen
Click & Collect mogelijk


De kleurpotloden van Bruynzeel Design zijn de hoogste kwaliteit potloden, ideaal voor het tekenen van portretten, (natuur)landschappen en andere taferelen. Met deze kleurpotloden is het eenvoudig om meerdere kleurlagen over elkaar aan te brengen en kleuren te mengen.

De sterke dikke kleurkern van 3,7 mm is gemaakt van hoogwaardige pigmenten, dat zorgt voor een perfecte kleurafgifte.

De luxe bewaarbox bevat 24 van de 48 kleuren van de Bruynzeel Design lijn. Gebruik een kleurenpuntenslijper voor de optimale levensduur van de kleurpotloden.

Alle potloden van Bruynzeel zijn glutenvrij en met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout. Ook zijn Bruynzeel potloden dubbel gelijmd, zodat ze extra sterk zijn en de kans dat de kleurkern breekt ? bijvoorbeeld als het potlood op de grond valt ? minimaal is! Dit voorkomt gebroken punten en zorgt ervoor dat je het potlood amper hoeft te slijpen. Bruynzeel, voor langdurig kleurplezier!

Bruynzeel Design
Als kunstenaar, ontwerper of illustator weet je precies wat voor materiaal je wilt. Het allerbeste; om jouw stijl te definiƫren en je emoties uit te kunnen dragen. De complete Bruynzeel Design collectie met grafiet-, kleur-, aquarel-, pastel- en speciale kunstenaarspotloden zijn precies afgestemd op die wensen en eisen. Omdat jij blij wordt van een fijn kleurgevoel, hoge kleurafgifte, dichte kleurstructuur, uitstekende mengbaarheid en een goede onderlinge afstemming van kleuren en hardheden.


Extra informatie:

set 48/stuk
1225 gram
327 x 209 x 48 mm
EAN: 8710141082651
Artikelnr: 640374
Bruynzeel Design

Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen
Click & Collect mogelijk