Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  Jan Plevier, Frank Emmelot,Conflictvaardig op het werk
  Conflictvaardig op het werk
  Win vertrouwen met conflicthantering en mediation
  € 23.50
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Conflicten op het werk zijn aan de orde van de dag. Meer dan een kwart van de werknemers ervaart jaarlijks problemen met collega`s. Arbeidsconflicten hebben grote impact op de direct betrokkenen, op de organisatie waar men werkt en op de BV Nederland. Conflicten op een goede manier tijdig aangaan ter voorkoming van escalatie en in geval van escalatie eerder goed oplossen, is dus in veel opzichten lonend. Hoe doe je dit? Conflictvaardig op het werk geeft je meer inzicht en praktische handvatten.

  Vanuit meerdere perspectieven ontrafelen de auteurs het fenomeen (arbeids)conflict. Om zo meer en beter grip op conflicten te krijgen. Een conflict is een bedreiging en een kans, een belangrijk leermoment en na escalatie ook iets vervelends dat liefst snel wordt opgelost. Dit boek analyseert conflicten op individueel, team- en organisatieniveau. Je leert kijken door de bril van de partij in het conflict, de mediator, de jurist, de hr-professional, de bedrijfsarts, de leidinggevende en de directeur. Daarbij krijg je inzichten uit de communicatieleer, sociale psychologie, neurologie en onderhandelingsleer.

  Dit boek is voor iedereen die persoonlijk of professioneel met gedoe op het werk te maken heeft. En daar verandering in wil brengen. Met de kennis uit Conflictvaardig op het werk treed je conflictsituaties voortaan met meer vertrouwen tegemoet.

  Jan Plevier, zelfstandig gevestigd MfN-registermediator, is sinds 2005 partner van de Groeifabriek en InterVentium. Jan heeft als mediator vele honderden arbeidsconflicten begeleid in de private sector en bij de overheid, onderwijs en zorg.

  Jan leidt via The Lime Tree deelnemers op tot MfN-registermediator en verzorgt de specialisatie arbeidsmediator. Jan is docent aan de Universiteit van Amsterdam, Harvard onderhandelen en mediationvaardigheden aan de Amsterdam Law Firm van de rechtenfaculteit. Verder is Jan assessor bij Intop dat de praktijkexamens van mediators afneemt.

  Frank Emmelot is jurist en mediator. Vanaf 1997 is hij directeur van InterArbeid Mediation B.V. te Zeist en partner bij InterVentium te Maarssen. Frank heeft als MfN-registermediator bij enige honderden arbeidsconflicten bemiddeld in een grote diversiteit van organisaties (overheid en bedrijfsleven). Hij treedt op als procesbegeleider bij samenwerkingsvraagstukken (teammediation) en is gespecialiseerd in de bemiddeling bij vastgelopen re-integratietrajecten bij ziekteverzuim.

  Frank geeft trainingen aan casemanagers en psychologen en is als docent arbeidsrecht en samenwerkingsvraagstukken verbonden aan de beroepsopleiding en de bij- en nascholing voor bedrijfsartsen (NSPOH Utrecht, Radboud UMC Health Academy Nijmegen). Hij is docent bij de Universiteit van Amsterdam, Amsterdam Law Firm, onderdeel mediation, Harvard onderhandelen en mediationvaardigheden.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  192 pagina's
  Mei 2022
  286 gram
  212 x 138 x 14 mm
  EAN: 9789024448524
  Boom

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen