Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

,Falk Staatsbosbeheer wandelkaart 03 Terschelling
  • ,Falk Staatsbosbeheer wandelkaart 03 Terschelling
  • ,Falk Staatsbosbeheer wandelkaart 03 Terschelling
Falk Staatsbosbeheer wandelkaart 03 Terschelling
€ 8.99
  (Kaarten) Thuisbezorgen

  • Bestel vandaag
  • Bij u in huis op dinsdag
  • Vanaf € 20 gratis verzenden


14e druk, 2019-2020
Terschelling is geweldig! Vanuit Harlingen vertrekt de boot naar het eiland. Eenmaal aangekomen op het eiland is je vakantie echt begonnen. Lekker uitwaaien, energie opdoen en genieten van rust en ruimte in dit prachtige natuurgebied. Tal van uitgestippelde wandelroutes wijzen je de weg over het eiland.

De Waddeneilanden zijn gekend als Unesco Werelderfgoed, vanwege de ondiepe Waddenzee waar een veelzijdigheid van dierlijk leven is gehuisvest. Terschelling is puur natuur. Van strand naar kwelder, van bos naar hei, van duin naar waddendijk; op Terschelling ga je in een mum van tijd van het ene naar het andere landschap. Er zijn heel weinig auto`s op het eiland. je kunt er dus ongestoord fietsen. Verspreid over het eiland ligt ruim tweehonderd kilometer aan onverharde paden, uitermate geschikt om te wanden.

Met de kaart van Falk Staatsbosbeheer ga je mee op ontdekkingsreis door dit mooie natuurgebied. Tal van uitgestippelde wandelroutes wijzen je de weg door bossen en duinen, over heide, zandverstuivingen en wat nog niet meer zal zijn!

Gemarkeerde wandelroutes
Fietspaden
Fietsknooppunten netwerk
Ruiterpaden
Alle straten in het buitengebied
Uitgebreid met toeristische en recreatieve informatie


Extra informatie:

Kaarten
Oktober 2019
57 gram
232 x 116 x 5 mm
EAN: 9789028700963
Falkplan