Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,Dopper solid steel mini 490ml
  • ,Dopper solid steel mini 490ml
,Dopper solid steel mini 490ml
Dopper solid steel mini 490ml
€ 19.95

Bij u in huis op: donderdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen
Click & Collect mogelijk


Maak je sterk voor schone oceanen met deze Dopper! Deze robuuste fles is de nieuwste aanwinst in de bloedlijn van Staal. Met zijn 490 ml is deze Dopper weliswaar kleiner dan de Dopper Steel, maar hij is zeker niet minder stoer en sexy. Integendeel, deze drinkfles kan dankzij ‘t praktische formaat en bescheiden gewicht mee op elk avontuur. Zo blijf jij altijd en overal duurzaam gehydrateerd.

Met zijn stalen uitrusting is dit de edele ridder van de Dopper collectie. Deze onbevreesde avonturier reist overal met jou mee naartoe, hoe wilder hoe beter. Of je nou gaat bootcampen in de Scheveningse modder, surfen op de schuimende zeedaken van Zuid-Afrika, op zoek gaat naar jezelf in de outbacks van Australie of jezelf juist gaat verliezen op Ibiza; deze fles staat aan jouw zijde. Met deze geharnaste waterfles breek je bovendien een lans voor schonere oceanen!

Drink slok voor slok de oceanen schoon
Jaarlijks worden er maar liefst 200 miljoen ton plastic wegwerpflesjes verkocht. Een deel van deze plastic flesjes wordt gerecycled, de rest belandt in stortplaatsen of nog erger: in zee. Hier breekt het plastic niet af, maar valt het uiteen in piepkleine stukjes. Deze zogenoemde microplastics worden door zeedieren aangezien voor voedsel, enne drie keer raden wie zeedieren dan weer aanzien voor voedsel: wij! Zo kan het zomaar gebeuren dat jouw tonijn in de toekomst wordt geserveerd op een bedje van microplastics. Met de aankoop van de Solid Steel hou jij de plastic soep van je menu. Door deze Dopper te hervullen met kraanwater bespaar je immers veel plastic van wegwerpflesjes!

100% vaatwasmachine bestendig
Nederlands ontwerp, 18/8 staal, roestvast (fles)
Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt.
Compacte inhoud van 490 ml
Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan Simavi, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen
Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen
BPA/weekmaker en gifvrij (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen)
Houdt je drank niet warm of koud

Extra informatie:
EAN: 8718469120772
Dopper

Bij u in huis op: donderdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen
Click & Collect mogelijk