Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  ,Ameland 4 SBB
  Ameland 4 SBB
  € 8.99
  24 Bij u in huis op: dinsdag
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen
  Click & Collect mogelijk  6e druk.
  Ameland barst van de rijke natuur. Op deze smalle strook land tussen Noordzee en Waddenzee valt echt van alles te ontdekken. Pak de fiets of trek de wandelschoenen aan en zie wat Ameland te beleven heeft. je zult versteld staan! Lekker uitwaaien, energie opdoen en genieten van rust en ruimte in dit prachtige natuurgebied. Tal van uitgestippelde wandelroutes wijzen je de weg over het eiland.

  De Waddeneilanden zijn gekend als Unesco Werelderfgoed, vanwege de ondiepe Waddenzee waar een veelzijdigheid van dierlijk leven is gehuisvest. Ameland staat bekend als het eiland met de rijke natuur tussen twee zeeën. Met vier mooie, oude dorpjes, internationaal bekende natuurgebieden als het Oerd en de Hon, 27 kilometer wit blinkend Noordzeestrand, polders en kwelders, bos en duin, zoet en zout water, vogels en fietspaden: dat is Ameland in een notendop!

  Met de kaart van Falk Staatsbosbeheer (sbb) ga je mee op ontdekkingsreis door dit mooie natuurgebied. Tal van uitgestippelde wandelroutes wijzen je de weg door bossen en duinen, over heide en zandverstuivingen en wat nog niet meer zal zijn!

  Gemarkeerde wandelroutes
  Fietspaden
  Mountainbike routes
  Ruiterpaden
  Alle straten in het buitengebied
  Uitgebreid met toeristische en recreatieve informatie


  Extra informatie:

  Topografische kaarten
  Oktober 2020
  58 gram
  232 x 116 x 5 mm
  EAN: 9789028712454
  Falkplan

  24 Bij u in huis op: dinsdag
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen
  Click & Collect mogelijk