Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Matthias Browaeys, Aelbrecht Van Damme,Geld ophalen voor jouw onderneming ? Dat doe je zo
  • Matthias Browaeys, Aelbrecht Van Damme,Geld ophalen voor jouw onderneming ? Dat doe je zo
Matthias Browaeys, Aelbrecht Van Damme,Geld ophalen voor jouw onderneming ? Dat doe je zo
Geld ophalen voor jouw onderneming ? Dat doe je zo
€ 22.99
24 Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 21:00De tijd dat je als ondernemer alleen geld kon tanken bij je huisbankier is voorbij. Er is een hele batterij aan mogelijkheden bijgekomen voor ondernemingen die willen groeien: van crowdfunding en vriendenaandelen tot business angels en investeringsfondsen.
Dit boek gidst (toekomstige) ondernemers door het moderne financieringslandschap. Welke geldbronnen kun je aanboren? Wat zijn de troeven van al die financieringskanalen? Zitten er addertjes onder het gras? En hoe stapel je de juiste bouwstenen op elkaar?
De auteurs doen wat ze beloven, en meer: ook zaken als pitchen, rapporteren, investeerders belonen, op zoek gaan naar meer dan geld en zelfs je bedrijf verkopen komen aan bod. Zo ben je klaar om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen.
Matthias Browaeys en Aelbrecht Van Damme richtten samen WinWinner en The Harbour op. WinWinner is een crowdlendingplatform dat ondernemers met groeiambities in contact brengt met potentiële investeerders; de adviseurs van The Harbour helpen je onderneming aan groeifinanciering. Op deze manier hebben de auteurs de voorbije jaren al honderden ondernemers ondersteund in hun zoektocht naar investeringen.Extra informatie:

Paperback / softback
200 pagina's
Januari 2023
300 gram
220 x 170 x 11 mm
EAN: 9789463938976
Owl Press

24 Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 21:00